Sport en Pro coaching company is een organisatie die individuele tennis-en golf topsporters helpt om meer uit hun sport- en werktoekomst te halen.

Topsport vraagt veel van de sporter. Op het gebied van gezondheid, relaties en geld. Maar ook als het gaat om time-management, motivatie en carriereplanning. Veel sporters huren een coach in om hen hiermee te helpen.
SportenProCoaching Collective is er speciaal voor de individuele sporters op het gebied van tennis en golf. 

 Click op om meer te weten of contact op te nemen met de Sport & Pro Coach: Topsport tennis coaching - Sport & Pro coaching (sportenprocoaching.nl)

 

Teststraat Apeldoorn

Ga je naar familie toe, naar kennissen of op vakantie?
Laat je zeker testen bij TeststraatApeldoorn.nl!
 
GEEN WACHTTIJD: U maakt een afspraak en wordt direct op het afgesproken tijdstip geholpen.
DRIVE THRU: De COVID-sneltest of PCR-test vindt plaats vanuit uw auto. U hoeft niet uit te stappen en kunt direct weer doorrijden. Ook is het mogelijk de straat per (brom)fiets of motor te bezoeken. 
7 DAGEN PER WEEK OPEN: Openingstijden maandag t/m vrijdag van 07:00 uur tot 17:00 uur. Zaterdag en zondag van 10:00 uur tot 17:00 uur. 
SNELLE UITSLAG: nelle en veilige uitslag van de COVID-sneltest binnen 20 minuten per speciaal beveiligde mail. COVID-PCRtest: getest voor 11:00u, uitslag zelfde dag voor 24:00u.
 
www.TeststraatApeldoorn.nl
 
Met een vloeroppervlak van ruim 1000 vierkante meter is TENNIS ONLY de grootste tenniswinkel in zijn soort en een "must visit" voor elke tennisliefhebber.
Ben je op zoek naar een nieuwe racket, snaren, ballen of prachtige tennis kleding?
 
Bezoek Tennis Only shop in Rotterdam of via de site www.tennisonly.com

 

Tecnifibre heeft een aanzienlijk gamma aan tennissnaren met als doel een maximum te halen uit alle aspecten van het spel, zoals spin, controle, kracht en comfort.Naast de bekende tennisrackets en tennistassen van Tecnifibre heeft het merk ook tennisballen in zijn assortiment.

Meer over Tecnifibre weten? Check www.tecnifibre.com