Mijn naam is Rose Marie Nijkamp. Ik ben 15 jaar en woon in Apeldoorn samen met mijn vader, mijn moeder en mijn broer(12). Als kind wist ik vrij snel dat ik heel goed met tennissen wilde worden. Ik train 5 a 6 dagen in de week: dat zijn privé-trainingen, groepstrainingen en conditietrainingen. Elke dag reis ik heen en terug van Apeldoorn naar Blaricum om bij  Sportskills Tennis Academy te kunnen trainen onder leiding van Adnan, Martijn en Floris.Ook train ik 2 dagen in de week in Nationale Training Centrum in Almere onder de begeleiding van Raymond Knaap, Dennis Sporrel, Roel Oostdam en Miguel. In de auto doe ik meestal mijn huiswerk.

Toen ik naar de middelbare school ging heb ik speciaal gekozen voor een Topsport Talentschool. Met mijn Nationale-status van de KNLTB (de Nederlandse tennisbond) en LOOT-begeleiding kan ik school en tennis goed combineren. Mijn schoolrooster wordt afgestemd op mijn trainingsprogramma en ik krijg verlof voor het spelen van toernooien. Ik volg HAVO 4 bij het Veluws College Walterbosch in Apeldoorn. 

Ik sta nummer 1 van Nederland op de nationale, TE & ITF  ranglijst in mijn eigen leeftijdsklasse (2006).  Ik scoor punten voor de jeugdranglijst door ranglijsttoernooien te spelen. Mijn beste 6 resultaten in de enkel en 2 beste resultaten in de dubbel tellen mee voor de ranglijst. Binnen de jeugdranglijsttoernooien zijn er 4 categorieën: Brons, Zilver, Goud en de landelijke NJK en NOJK. De volgende niveau's zijn de Tennis Europe en ITF Toernooien voor de Europese ranglijst.Op de Europese ranglijst t/m 16 jaar sta ik in top 5 in mijn geboortejaar. Voor het behalen van punten ben ik vaak op reis.

Het is mijn grote droom om proftennister te worden. Zoals je kunt zien train ik daar erg hard voor.Om mijn droom waar te maken is veel geld nodig. Met de steun van jouw bedrijf of van jou persoonlijk krijg ik een solide basis om deze droom werkelijkheid te maken!

Uiteraard doe ik daar graag iets voor terug: bijvoorbeeld een tennisles, een tennisclinic voor je bedrijf, sparringpartner zijn etc.